Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåser såpbubblor

 

de svävar högt däruppe i skyn
följer vindarna
alla små regnbågar
lyser upp hela staden
ända bort till byn
vandrare på esplanaden
ropar

vinkar,
å där kommer en till
livets regnbågar ger oss glädje
varje gång vi behöver
kunna plocka våra lyckoklöver
ingenting betyder
om vi våra hjärtan lyder

sedan första dagen
om tusen år och mer förgick
förblev blott ett ögonblick
har ingenting att förlora
alla behöver någon
har funnit min själ
om något dig händer
vill jag inte heller




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-15 14:58



Bookmark and Share


  ULJO
Blåsa såpbubblor. Barndomsminnen.
2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP