Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filosofi 9



Prydnad

Att vara fri
är att vara
utan
gränser.
För den helt fria
är det yttersta kosmos gränser
de enda.
Men alltför mycket
att hålla reda på!
Ge mig frihet
inom ramar,
möjliga
att överblicka!



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-08 08:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärlek är frihet. Från bojor. Från nedlåtande blickar och ord. För man lyser så mycket, så det enda dom kan gör är att bli... avundsjuka? Eller tända på en, så klart.
2020-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP