Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


höstrusk

 

ännu glimmar solen genom molngardin

men dragit på sig sockor och yllekofta

för nu stundar bistra tider, sitter ofta 

muttrande framför braskamin

 

nu sveper nariga vinden

kölden trevar så sakta

snor sig raskt runt kinden

söker sig kylslaget in

efter boplatser fasta

aktar sig för skorstenen din

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-16 10:15



Bookmark and Share


  ULJO
Sommaren bakom. Höstvindarna har intagit scenen.
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP