Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Josefin 10


Friskhetsrecept


ge dig själv en hälsosam kur
om du ständigt hör
Avestaforsens brus i dina rör
sätt då i sinnet upp en mur
morgonsol försiktigt smyger
varken frost eller vinter
det sköra skalet biter
förstår ännu mer värdet tystnaden
balsam för själen friden
du försökte räcka ut din hand
men du var för skadad..20161027
när illviljan trampade på skalet
dagen är du
och ljuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2019-09-16 15:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
nej usch och fy kram<3
2023-07-01

  morgonstjärna VIP
hjärtekram finns inte ord för de rävarna
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP