Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbara ögonblick

Skrubbsår av rosenguld.
Vita hyacinter pryder våra drömmar.
Önskebrunn och kärlekstunnel.
Tivolits karusellhästar skenar.
Vänskapens tigrar i månsken.
Med ögonfärg av norrsken.
Vi ömsar våra lögner och sanningen som polerad ametist.
Natten och morgonen. Skymningen och gryningen.
Så nära att silverräven knappt vågar sig fram.
Där hon närmar sig de tysta guldschakalerna.
Vi idisslar våra minnen, om och om igen.
Lejonhonan vet, det ingen annan anar.
Diamanttiara glittrar i snön.
Tusen drottningar av ensamhet.
Vi dansar, men inte med varandra.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-16 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP