Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjespridare

Alltid leende
Pigga glittrande ögon
Vänligaste vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-16 17:40



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ajdå!
Kanske psykopat?
https://www.aftonbladet.se/relationer/a/RR8bxd/sa-kanner-du-igen-psykopaten
Vet varken ut eller in …


2019-09-16

  Öknens Ros VIP
Den bästa vän man kan ha!
2019-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén