Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljusbäraren



stod tyst och lyssnade på de tre
snattrande skvaltkvarnarna
så fort vinden sliter i deras garn
väsnas de som flagglinor
Förunderligt liksom de som dras
som malar till mitt ljus
de kommer vandrande längs skuggorna
men soliga dagar håller de sig tysta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2019-09-17 09:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
flaggstänger
2019-09-17

  ULJO
Fina ljus
2019-09-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP