Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack älskade uggleben<3


dina rosor doftar ljuvligt där de står i fönstret
blev så glad när budet räckte fram paketet, log brett
försvann i skimrande varutransport
när jag öppnade kartongen låg de där
på silkepappret
daggdroppetårar över kronbladen

du är underbar, tack för varje dag
all omtanke om mitt bästa
förtjänar det inte
var rädd om dig, låt ingen endaste
dig trampa igen
ser fram mot du till våren
starkare än någonsin
och jag blir
vill visa dig allt vi om talade
kram <3







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-17 09:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kram <3
2019-10-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP