Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en sån oförskämd tur



att det började regna nu blev bilen avsköljd
där den stod på öppna platsen
garaget var bekväm transportsträcka för muskelbyggarna
som kånkade ut det som skulle hämtas
och efter kort powernap vakna före summern
är nästan för mycket i bägaren

rör mig försiktigt så den inte skvalpar över
plötsligt skickar solen ut en smiley
några droppar blev över




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2019-09-17 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP