Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dagens väder - omväxlande humor



mestadels soligt var prognosen
men den borde varit ömsom vin ömsom vatten
fast det vete katten om hagelskuren var så nogräknad
Om handlaren sålde varor efter liknande koncept
behövde verksamheten en snabb diagnos
för att inte gå under
de har inte samma undanflykter
som nyckfulla vindar

svamp växer däremot vilt och hänsynslöst
efter all väta
och drabbar oskyldiga vandrare
som attackeras ur bakhåll
så de skottskadade linkar hemåt
med blåsor på foten





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger
Publicerad 2019-09-17 18:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP