Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du är underbar klokuggla <3


att dela tystnaden på två



det gör enbart de som står nära
då är det enkelt att ge av sig själv när man känner
man vill dela tankar på två
då är det vi mot resten av världen
vi har en egen plats på jorden
där tystnaden bor
och den som är liten känner sig stor
vi förstår ändå vad den andre vill
där betyder ord ingenting
det är precis som du och jag

tack för i dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2019-09-17 20:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
helt träffande :)
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP