Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


8 grader ska under dagen bli 14 plus


äntligen



solen har mjukt dragit undan slöjgardin
går med lätta fjät, drar sitt glitternät
över stranden och havet
tar på den röda klänningen
sjunger i duschen, kisar mot solen
på vägen hem regnar det
stannar till vid en blomsterbutik
handlar den rödaste rosen
doften följer in i drömmen
tänker på dig önskar din dag blir underbar
väver glädjens band omkring dagen
försök göra någon glad varje dag
och glöm inte dig själv




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-18 09:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
En bra viktig uppmaning :)
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP