Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tecknar ett porträtt av lejonet



aldrig låter hon sig nedslås av problem
hon kämpar för att vinna
fast på hennes väg ligger både stock och sten
hon har tidigt fått lämna bakom sig
lycka och välgång, den måst återvinna
hon är ett lejon, en hjältinna
den bästa vännen som finns är den
som ur sorgen vinns
det är krafter som kunnat nöta
träla försaka det andra inte kunnat möta
när hon hängt över avgrundens rand
hade hon lärt sig mer än hon förlorat
hon sprider gärna kunskapens ljus
sträcker ut sin hand
säger alltid ifrån när någon i underläge
slåss som ett lejon
oavsett vem hon möter
säger sanningar till myndighetspersoner
miljoner har ingen betydelse
när vi i hjärtat har rätt lydelse


livet är mycket mer än sol och vår
och att det finns en mening med allt
du blir starkare av att slicka dina egna sår
fryser inte lika lätt när livet är kallt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2019-09-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP