Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


skärvor utgiven 20170524 i hjärtat utgiven 20170619


skärvor i hjärtat



som skärvor faller de ur händerna

våra liv dagarna och tankarna

glöm inte den som stupade

i stridens första minut

glöm inte de döda för alla levande



älskade klokuggla några viktiga

komihågklipp 20170418 naiv tolerans terroriseras

komihågklipp 20170513 då störtade trädet till marken

vid dagens slut sa du att du såg himlen i dag

minns du månen trädets blomma

så ensam på yttersta gren

i hjärtat finns i djupet vårt trygga fågelbo

dit släpper jag ingen in utom dig

där talar väggarna kärlekens språk och sanningens

inga inbrottsförsök eller portkoder behövs

för handen din håller i den rätta nyckeln

VÅRA MINNEN kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2019-09-18 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP