Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förberedelse

Fria tankarna
Flyger fantasifullt fram
Skapar övningen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-18 18:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
I fantasin skapas rörelsen.
2019-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén