Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-01-02 13:59 av the wildcat (medlemsid: 79522) omarbetad


över himlen flyger gåssträck

 

hör dina ord du skrev inför nya året
en svart gardin drogs ned över håret
ångesten och sorgen du kände
Jag vill finnas där hos dig
när du smärtan känner
gett dig dag och inte natt
Finns det ingen rättvisa i världen
Det är så mörkt och ensamt i själen
när jag hör hur du känner
älskade hör smärtan genom mina ögon
smärtan din
Himmel och jord brinner
det gör ont att förstå
vägarna du har måst gå
orOar mig har sett vad som hänt
dina ord som jag läste då
bedrövligt är milt
för det mesta bryr jag inte
kopplar ned
hör friden rulla ut sitt radband
i själen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2019-09-19 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP