Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje dag är som ett liv för sig klokuggla

 

Dagar kommer och dagar går

veckor blir till månader

och månader till år

 Ändå finns du allid hos mig

dagen vi möttes är ljuset 

som alltid brinner

fröet du planterade inom mig

glömmer aldrig än dagarna går

Tänker mig vårens första vingefladder

när de ur puppan kryper 

Så kändes det för mig

när jag träffade dig




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-19 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP