Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglöd


Minns du
lönnarnas
blad
I högar
under träden
Den gröna
lodenrocken
De utsvängda
orangeröda
manchesterbyxorna
och ett kisande
leende
med huvudet på
sned
som såg rakt in
i kameran
Kanske är den bilden
bara ett fotografi
trots allt
Ett tidsdokument
över en glödande
årstid
För mycket länge
sedan




Fri vers av Lottie Ålhed VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-09-20 08:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin och tankeväckande text från minnets arkiv!
2019-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Lysande!
Och kastanjeträden, och skolvaktmästaren (som jag var släkt med...) som ständigt påpekade att vi INTE fick kasta föremål på dem för att få ned dem från träden.
Den där stigen också, där vi gick medan löven föll... Lövhögarna som samme vaktmästare brände...Doften av röken.
Sist, men inte minst: Bennys syrra, som jag var förtjust i...
2019-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP