Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


god kväll klokuggla kram <3


Drömbanken

 

jag gjorde en dag en stor insättning på banken
våra minnen är så dyrbara
att jag tar ut små belopp för överlevnaden klara
det var den ursprungliga tanken

när jag ser in i dina ögon
håller du i handen min själ
därför gör jag allt jag kan för att övervinna
onda krafter som efter oss sträcker
förlusten av din vackra själ
som alltid vill mig väl
vore mer än världen gick i kvav
du säjer jag är betydelsefull
samma säjer jag
lyssnar till dina hjärtslag
dina andetag varje dag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2019-09-20 18:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
berörd kram
2021-11-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP