Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att tro på sig själv


när allt är grått och trist
är det viktigt tänka på nästa dag
inte älta det sist
och få sig själv på fall
genom att se möjligheterna
där alla ser problem
får du ett försprång med flera meter
och visar att du kan stå på egna ben

ett projekt du känner för till hundra procent
är värt att ge all kraft
misslyckas det må det vara hänt
eftersom u förverkligat en idé du haft
oavsett drömmar
så länge du strävar mot ett mål
kan du känna dig rik
ge aldrig upp en dröm
en dag kan den bli sann
se ett tecken, följ en ström
bevisa för dig själv att du kan


rör vid stjärnorna varje dag
så tacksam det blir varmare i morgon dag
och soligt




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-20 19:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina tips du ger här och bilden är jättevacker...
2019-09-30
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP