Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvandring


En omvänd resa
en tillbakablick
är minnena du fick

Du ser dem nu
som en drömlik
vision
i din egna version

Minnet
är tankens
återblick

På allt det
som kom
och gick












Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-21 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP