Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klimatfrågan på bordet !

 

 

den är en hetare potatis än någonsin

i New York räknades in 250 000 personser som lyssnade

till Greta Thunbergs tal om klimatet

 

 

ett engagemang som ger hopp om jordens resurser

ägna  energi åt det istället för att gnälla

över stenen i skon, sluta tänka kortsiktigt

ägna er åt något som är viktigt för kollektivet

än trakasserier smutskastning och småaktigheter

ingen får inskränka andra människors rättigheter

utan jurisdiktion har vi varken rättighet eller befogenhet

att flyga över de markerna

 

Allt annat är bara skitprat  !

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2019-09-21 10:38



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Den unga generationen är vårat hopp.
2019-09-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP