Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fångar



så många fångar inspärrade i bur
av en sjuk och ondskefull natur
bräckliga fjärilar sömmas på nål
sällsynta fåglar äter ur förgylld skål
dagen kommer den som enbart äta vill
släpper aldrig någonsin hjärtat till
smicker nutidens sarkofag
det vet vi numera både du och jag
utan hjärta tänker ingen på
att de med stora ögon blå
störtar djupare än andra
som kallhjärtat sina medvandrare klandra
listig och slug av beräknande natur
skördar knoppen gör detta kreatur
får alltid sista ordet
spelar falskt vid pokerbordet




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2019-09-21 14:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
minsann det har jag märkt, :(
kram<3
2020-07-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP