Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsna av oss själva

Vanmakt, de tårar som aldrig rann.
Gårdagens morgondag. Idag.
Bredvid den rostiga grinden.
Ödsligheten ur nyponrosens skugga.
Broar och grottor.
Mardrömmar i höstens dagg.
Tatuerade svarta vingar på ryggen.
Vilsna av oss själva.
Nervöst skratt, falskt som oäkta juveler.
Blödande sår. Havssalt.
I gruvan, mörkret omsluter.
Utnötta lackskor.
Vi frågar oss: Vad fruktar poeten när ångestens
klor om hjärtat griper tag. Då hennes ord förminskas och
panikens stress blockerar ordflödet.
Vi andas varandras otrygghet.
Kyss med smak av bitterhet.
Att ty sig till tystnaden. Tystnad som inte dömer.
Jag saknar dig som jag saknar mig själv.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-21 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP