Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtslagen

 

när jag kommer in ekar ännu

 ljudet, hammarslagen

Det är naturens stora hjärta som följer med in

tillsammans med doft av höstlöv

hopsamlat ris

det gör ingenting att himlen bär spräcklig kostym

solen värmer ändå som 18 gradig kamin

hösthallonets arom mot tungan

blandas med årstidens jordiga doft

lycka är ofta ett eko av hårt arbete

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-09-21 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP