Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


5


Vita stjärnor



Jag har en dröm
om du ser undret från magin
jag tror på änglar, något gott finns i allt
även om inkapslat bland is
om du ser undret från magin
så lyser himlen alltid blå
försöker skriva känslan så du mår bra
om jag kunde ge dig tiden åter, gjorde jag det

ser dig där du går i norrskenets land
snart dalar vita stjärnor i din hand
jag tror på änglar, något gott finns i allt
även om inkapslat bland is
snart faller vita stjärnor från skyn i din hand
molnen öppnar sig, snöröken driver
himlen lyser frostigt blå
tusen stjärnor faller från skyn
som vita änglar
låt den första lilla smälta långsamt
på din tunga

vi gör snöänglar med vingar
som lyfter över grantopparna
vi kan inte förändra världen
vi kan bara försöka
bara få smärtan att slockna
varje gång du berör mig
are you my hero

du älskar mig som jag är
därför växer kärleken
men hade du älskat mig
som du önskat mig vara
hade kärleken försvunnit

mmm minns när du stod på fjället
i en bäck
bakom biltvätten
i kassakön till en arena
där tvivlet aldrig fanns

kärleksfulla kramar <3








Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2019-09-22 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP