Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödet viskar hemligheter

Mullvad i känslornas paradis.
Leoparder smyger i nattens frost.
Att älskas utav dig bland ett hav av löjtnadshjärta.
Sorgen, den svarta, som panter i midnatten smyger.
Vemodets härskarinna. Saknadens härskare.
Sjölejon bär kristalltiara.
Vi förlorar oss i lagunen, den som oss övergav.
Nervöst skratt, ett eko av den något berusade tystnaden.
Lodjuret, puman och tigern, som ett fång treklöver på äng av det förflutnas tårar.
Där rosenblad porlar i sagans regn jag övernattar i din famn.
Midsommarkrans pryder varghonan där hon majestätiskt
skrider fram, som den drottning hon är.
Ödet viskar hemligheter.
Bortom ädelsten och diamanter.
Återförenade kvinna och man.
Älskarinna viskar ditt namn.
Men allt du ser är mina fotspår i nyfallen snö.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-22 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP