Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Regnet

 

jag ser reflexen av din vackra själ

spegla sig i  regnet över min ruta

skymtar ditt ansikte i vattenspegeln

och hör dig andas i mitt öra, när jag läser

 

du ska veta tänker på dig, även alla dagar

jag känner tacksamhet över

pälsen sitter kvar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2019-09-23 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP