Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efteråt


Viksten

Åh, vad jag saknar dig!
Du som gillade och bokmärke,
ALLT.
Du gillade alla andras texter också såklart,
men ändå.
Du läste och skrev.
Du samtalade ibland vänligt via meddelandefönstret.
Vi kände oss sedda och framförallt lästa.
Ja, jag vet, allt var inte bra som du gillade,
men att du läste och brydde dig,
det kändes bra.

Jag borde verkligen ha sagt tack.
Vi borde verkligen ha visat att vi
uppskattade att ha dig här.

Jag gillade dina texter och det sa jag också till dig.
Det är jag tacksam för.




Övriga genrer av Cikoria Blå VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-11-18 10:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller med dig. Han är verkligen saknad.
2019-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP