Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det okända


mot de otrampade stigarna, sniglar sig livet
efter kunskap, lockar vidare mot nya
upptäcker och aha-upplevelser
om vi finge svar på allt vore mycket mindre
ja, för en del vore livet
kanske dessutom outhärdligt


jag är alltid hemma
men nyfiken ändå




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2019-09-24 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP