Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grubbleri 1



Prydnad

Atomer finns
bara
i fantasin,
men vi tror på atomen
precis
som vi trodde
att jorden är universums centrum,
och som vi tror
att hjärnan skapar medvetandet.
Vad får oss att tro?
Ingenting
annat än behoven.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-15 10:06



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Håller med. Vad ska vi med atomer till ?
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP