Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget 1

Ingenting
är allt
som inte finns.
Ingenting finns inte.
Säger det
allt?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-02-05 08:04



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
härlig text!
2020-02-05

    Lena Staaf VIP
Rolig cirkelfundering med existentiellt djup!
2020-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP