Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


livets mening


tvistar de lärde om
med sina bokstäver som möter likasinnade
men är det inte så i mötet bildas just meningen
passa på av värmen njuta
minnen ger glädje och tröst
när kölden är som störst
så där litet från anspråkslöshetens trädgårdsland
där jag gräver före frosten faller




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2019-09-25 06:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP