Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sidengrå



står du där i höstens rampljus och lyser
sidengrå rank ger du glädje varje höst
skänker vandraren oavsett årstid glädje och tröst
varje år vi går mot kallare tider
då vi av frost och köld svårt lider
ser dig i skönaste vår,
värmen stiger än själen ryser
finns inte fagrare stammar än sidengrå
späda grönskan virvlar i vårliga dansen
själen mister sansen
tankarna därpå




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-25 06:33



Bookmark and Share


  ULJO
Träden naturens skönhet, än mera vid höstens intrång.
2019-09-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP