Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


snusförnuftiga



den första kvällen i deras liv
då himmelen vandrade på jorden
släckte stjärnorna deras törst

världen är full av åsiktsprofeter
som deklamerar sin
krackelerande repertoar, som ingenting vet
om verkligheten som möter vardagen
det är så krokodilerna gråter elefanttårar
över allt strömmande tevesändningspladder
Låt mig slippa alla politiska maratonlögner
undanber mig alla medaljer, med sina baksidor
Kappan vänder efter vinden, för att fånga
väljarnas drömmar
alla glitterbeströdda uppiffade gräddbakelser
och luftballonger undanber jag mig också
vi får ändå inget med oss dit vi går

KATASTROF SÅLEDES


apropå stjärnor
har blivit tilldelad två som jag avtackat mig
en försvann när jag nödlandade
(den var den värdefullaste)

en behöll jag för den var före rymdattackerna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-25 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP