Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den väderbitna örnen

Uttryckslös som de marmorstatyer vi aldrig var.
Eldsflammor av vemod lämnar aska av minnen.
Lila korpar lyfter mot skyn.
Tatuerade rosor ringlar sig runt din arm.
Vinterns andetag iskristaller i mitt hjärta rodnar.
Njuter av öknen i dina havsblå ögon.
Regndroppar balanserar på lagun av asfalt.
Fjäder kittlar mina sinnen, om än som turkosa moln.
Njuter av tystnaden som den väderbitna örnen.
Lerduva flyger ur sin bur.
Älskade påfågel i min dröm av norrsken.
Att återförenas i kyss med smak av både saknad och längtan.
Berusad av dina äventyr.
Vi gömmer oss i gryningen.
De ögonblick då vi var de vi var och blev de vi blev.
Sagor utan slut.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-25 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP