Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din närhet

Doften av rödvinskork.
Att drömma. Att glömma.
Fotboja minnen släpa.
Berusad av nykterhet.
Mina andetag av pärlemor.
Jakten påminner mig om flykt.
Blundar och känslor av dig som av snö.
Renslädens spår, kärlekens hjärta slår.
Mina sömnlösa nätter berguven vaka.
Skorpioner och pingviner i det naturligt svarta.
Gryningen hand i hand med skymningen.
Drakens vingar av ametist.
Du är nästan genomskinlig.
Min sorg sammanflätas med din oro.
Flamberad lycka serveras med karamelliserad sanning.
När näckrosen vilar i mina händer.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2019-09-25 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP