Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


förändringens tid



dag andas korta andetag
sin svaga lunga
sjunker in bland dimhöljda öar
ljuset förändrar allt
från minut till hädan
gångar över obanade stigar
snörök och tid nalkas
frost broderar tråckelsteg
över varats innanhav
och stockrosor drömmer
vintersömnen
minns
snödropparnas själ




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-26 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP