Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VM

Jag ställde upp
i sjumilslopper.
VM i skidåkning på barmark.
Men rännan under skidorna försvann i gruset.
Inte bara rännan,
hela skidan!!!
Min farfar sa,
att det berodde på
att den var gjord i motträ,
men jag kommer tillbaka!




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2019-09-26 13:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP