Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Julhaiku 2019

Nysnö och kyla,
men några droppar röd glögg,
så stiger värmen.

Poeten Salvador önskar

God Jul
och återkommer 6 januari 2020




Bunden vers (Haiku) av Poeten Salvador VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-22 11:43



Bookmark and Share


    Mim
Den bästa Haiku till dig, som du själv Gjort. Den bästa Jul till dig, och Gott nytt år.
2019-12-27

  Annie b'larsson VIP
Kaffe o någonting till, det gör susen : )
God Jul, från Annie
2019-12-23

  Niliboy
Nej, i år hade vi inte råd med julglögg, en mysfaktor mindre!
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP