Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörande gest

Sakta handen höjs
Stryker över orakad haka
På din nya man




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 208 gånger
Publicerad 2019-09-26 17:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Stickigt i hand.
2019-09-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag börjar se ett mönster...

Tänk om du plötsligt skulle skriva en dikt om en IFA Wartburg eller om nejonögon.
2019-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén