Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga och alla ord

Jag har inga ord, men till dig vill jag säga allt

Öppna vansinnets portar; låt mig drunkna i din galenskap

För vad är livet mer än en evighet av ensamhet,
en höst utan färger
en värld i svartvitt?

Låt mig tina isstycket i din bröstkorg,
kanske kan det slå i samma takt som mitt


Jag räds dig inte, galen eller ej
De vackraste av människor har brunnit längst.

Vad ser du, när du ser på mig?
Du kallar mig produktiv, högsträvande, effektiv
Även jag har gått sönder,
till smulor under andra människors händer såväl som ord

Varför tror du att jag låser min dörr sex gånger,
fastnar i paniken framför spisknapparna och stirrar mig blind på kontaktuttag?

Alla bär ett bagage,
mitt heter Tvångstankar och PTSD
ditt Depersonalisation och Panikångest

Ska vi gå på en dejt?
Jag vet vem du är även när du glömmer - du kan få låsa dörren.

Av allting jag stirrar på tills det känns okej
så är du det vackraste jag någonsin har fäst min blick vid

Av allt jag kan fastna på
så fastnade jag för dig.





Fri vers av Faelnirv
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-26 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Faelnirv