Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


invasiva växter



finns det gott om, som tar över och kväver
Skunkkalla är en
upptäckte det även finns gräs som gör likadant
slet som ett djur för att rädda två rosenbuskar
en gul och aprikosfärgad så vännen får dem med
vid flytten
Har botaniserat på nätet och funnit tipset med sticklingar
klippte en kasse olika sorter
som jag sjösatt i hinken
tills jag hinner plantera i såjorden
ska bli spännande se om jag lyckas


amn.

allt levande har släktskap, invasiva växter har likhet
med en del människor, det är lätt att glömma när
vi ser ytan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2019-09-26 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP