Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Synvilla



det tog tid innan jag förstod
att det sköra var det farliga
...bakom stenen satt jägaren med licens
att döda

inuti blomman fanns annat
ögat kan låta sig luras
i naturen finns blommor som äter flugor





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2019-09-27 05:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP