Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ha en underbar dag klokuggla


även om det blåser där du sitter
vi kan känna oss som flyttfåglar
födda på en främmande plats
varje gång vi hör världens stormar
längtar då efter ett vårlikt hemland

men så länge vi har varandra
kan vi känna oss trygga



anm.
förunderligt fridfullt med avstängningsknappen
skymningsröster tystnar

arbete upp över hårfästet
i dag ska vi hyra släpkärra det sista
åskbollen anländer på onsdag
får extra händer så ja blir klar före snöfallet
förändringar är givande
ger möjligheter att se

vad händer

var rädd om dig kram

/det är synd om många människor det är sant
men det är tragiskt det finns de som nyttjar
välviljan hos andra i oheligt syfte/




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2019-09-27 05:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2021-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP