Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådan underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 66 av 124) Det tror du bara





Om jag visste
vad du tänkte på min vän
det är så svårt att förstå dig
att bli förstådd av dig
att veta om jag förstår
rätt

om jag bara kunde få dig
att förstå något
hur jag menar
menar jag
så skulle du mig nog förstå
djupare ändå

fast egentligen borde du vara medveten
om det här å din sida
och egentligen borde jag
vara medveten om det här
å min sida

så varför går vi varandra då förbi
så ofta i förståelse och tankar
och så i känslors storm

så tänker jag om dig
och säger till dig
att kanske är du sådan

det tror du bara
vad du än säger betyder detsamma
för det menar detsamma
men du säger var gång
annorlunda




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-27 10:27



Bookmark and Share


  TT
En av dina allra vackraste texter! Mycket väl diktat!
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP