Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå förundran


Dagen


Tiden
att
genomleva


Innan kvällen
i blånad
och förundran


Stannar upp
för en stund

I den blå timmans
förtrollande sken













Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-27 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stämningsfullt och med ett stråk av längtan!
2019-09-29

  Kungskobran VIP
Den mytenspunna blå himmeln mellan dag och natt så svår att fånga för konstnärer och fotografer
2019-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP