Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sydvästen behövdes på Noaks ark



Arbetsdag 8.00 – 21.00 :(
Aldrig har väl himlen varit på så dåligt humör
som idag, det regnade floder ända fram till 15.00 tiden
plaskblöta trots sydväst och regnhatt gummistövlar
Vi hissade segel och arken flöt iväg

Utan stadig frukost fika och middag hade arken gått i kvav
Otroligt visste inte att flyttning kan var så oerhört mycket
Släpkärra två bilar fullpackade
flyttningen har pågått i år kändes det
när vännen måste minska från stort till minimalt
Men vi klarade det sista, trots vi gick på reservbatteriet
Vilohemmet solrosen imorgon




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2019-09-27 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP