Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Träskofolket





Jag såg träskofolket dansa befriade
under de avlövade rönnarna som stod i brand
mellan trädens grenverk himlen
välkomnande
främlingen som bugade
hos er är frihet utan vank
och i fjärran ljuder panflöjten
så himmelskt skön




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-09-27 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP