Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rökgrå skymning



Vindarnas by smalspåriga vägar utan trottoarer
vandrare flanerar utefter välfriserade häckar
och gästerna slänger sig på cykeln
riktning solen och havet

rökgrå skymning och regn
blir en monolog, sinnets vila





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-28 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP